Lineair aanvoersysteem

Het DEPRAG lineaire aanvoersysteem maakt deel uit van een geavanceerd toevoersysteem (bijvoorbeeld in samenwerking met een trilvuller of een pick-and-place systeem) die is aangepast aan uw toepassing.
Hoofdzakelijke worden lineaire aanvoersystemen toegepast in stationaire productieprocessen of machines.
Functie
Het lineaire transportsysteem vervult verschillende functies;
  • het overbruggen van afstanden
  • het zorgt voor een onderdelenbuffer
  • het functioneel scheiden van de stroom van schroeven of onderdelen.
Werking
Een Lineair aanvoersysteem heeft twee evenwijdige trillende linialen.
Door een goed gekozen frequentie van de trillingen bewegen de onderdelen in 1 richting.
Efficiënte montage

Het hoge niveau van integratie en het gebruik van geharde slijtvaste materialen bij de vervaardiging van de geleiderails zorgen voor een constante en hoge kwaliteit van de toevoersystemen met een hoge beschikbaarheid.
DEPRAG lineaire toevoersystemen worden gekenmerkt door een bijzonder efficiënt transport van onderdelen.

Op maat gemaakt

Als u een toevoersysteem samen met een trilliniaal rechtstreeks in uw productiemachine wilt integreren en als we rekening moeten houden met beperkte dimensionale omstandigheden, passen we onze standaardsystemen aan uw installatieomstandigheden aan. U krijgt dus een op maat gemaakte klantspecifieke constructie.
U profiteert van onze specialistische kennis en ontvangt ook een volledig getest toevoersysteem met een bijzonder aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.
Wanneer u een klantspecifiek trilliniaal bestelt ontvangt u uiteraard de nodige 3D-gegevens om een eenvoudige integratie in uw ontwerp mogelijk te maken.

Lineair toevoersysteem

Dit aanvoersysteem is in veel gevallen een uitbreiding op een ander vorm van toevoeren en wordt aangepast aan deze andere vorm met raillengte tot 400 mm.

Voor de besturing is een SZG Controller 6 nodig en maakt deel uit van een lineair aanvoersysteem.