Schroefgever

Bent u op zoek naar de oplossing om uw assemblage te automatiseren? Is een automatische schroeftoevoer niet haalbaar vanwege het lage aantal te verwerken schroeven?

Dan is de DEPRAG-schroefgever de ideale oplossing.

Schroefgevers zijn geschikt voor de automatische positionering van schroeven om "pickup" met hand of stationaire schroevendraaier mogelijk te maken.

Voordelen

Gebruiksvriendelijk

Voor gebruik met een handschroevendraaier maakt een speciale v-vormige geleideplaat het snel en nauwkeurig oppikken van de gepresenteerde schroef mogelijk door een magnetisch bit of een bit uitgerust met vacuüm.

Toevoer van schroeven met beleid

Het transport van de schroeven vindt plaats door twee op en neergaande segmenten in het schroefreservoir. De schroeven vallen op een trillende geleiderail en worden nauwkeurig met een borstel gepositioneerd en vervolgens uit het reservoir getransporteerd. De procedure is bijzonder rustig en stil.

Stand-alone

Het apparaat is volledig zelfvoorzienend door de geïntegreerde besturing. De besturing regelt een proces betrouwbare toevoer van schroeven, dankzij sensoren en microschakelaars.

Compact ontwerp

Door het compacte ontwerp kunnen zelfs meerdere DEPRAG-schroefgevers efficiënt worden opgesteld in een beperkte werkruimte.

Speciale oplossingen

Indien nodig ontwikkelen wij ook schroefgevers die zijn afgestemd op uw toepassing. Als industriële massaproductie veel eist van de apparatuur in een zware toepassingsomgeving, biedt DEPRAG betrouwbare robuuste en duurzame ontwerpen.
De schroef wordt toegevoerd met een trilvuller. Een stevige geleideplaat van slijtvast edelstaal maakt veilig, gemakkelijk en met hoge snelheid het ophalen van de schroef in massaproductie mogelijk.

Schroefgever voor handbediende toepassing

Voor het verwerken van schroeven met een steeldiameter van 1 tot 5 mm en een steellengte van maximaal 25 mm.

Door middel van een magnetische bit of een vacuümbit wordt het ophalen van de schroef uitgevoerd.
De operator kan de schroef in één handbeweging ophalen.

Gedetailleerde en technische specificaties van een schroefgever vindt u in de productcatalogus, deze zijn in het Duits of Engels (PDF-Formaat):

Schroefgever in een stationaire toepassing

Voor het verwerken van schroeven met een schachtdiameter van 1,4 mm - 5 mm en een steellengte tot maximaal 18 mm.
Deze schroefgever is met name geschikt voor verzonken schroeven.

Een schroef wordt afgehaakt (gesepareerd) en aangeboden op een pickpositie. De schroef wordt in een verticale beweging van beneden naar boven verwijderd uit de pickpositie. Een signaaluitgang maakt monitoring van de pickup-positie door de een bovenliggende besturing mogelijk.

Gedetailleerde en technische specificaties van een schroefgever vindt u in de productcatalogus, deze zijn in het Duits of Engels (PDF-Formaat):