Feed Module

Toepassingsvoorbeeld luchtmotor

De DEPRAG Feed Module (DFM) maakt, schroefverbindingen mogelijk op moeilijk toegankelijke schroefposities zoals bijvoorbeeld bij ronde en organisch gevormde behuizingsgeometrieën.
Schroeven en moeren worden mechanisch gepositioneerd en vastgezet met een vacuümondersteuning. Op deze manier kan de operator gemakkelijk kritische schroefposities bereiken. Een geïntegreerd mechanisme regelt de exacte drukkracht op het verbindingselement door middel van een cilinder - onafhankelijk van de operator.

 

De ideale oplossing voor:

Voor diepliggende schroeven.
Voor het verschroeven van moeren.
Voor krachtgeregelde druk (vermijd schade aan componenten).

Verkrijgbaar met draaibare handgreep: voor componenten die verschillende openingsrichtingen vereisen van de bekken van het mondstuk.

De handgreep is uitgevoerd met een LED-statusweergave (rood / groen): voor een directe statusmelding in het gezichtsveld van de operator.

De DFM gecombineerd met een DEPRAG statief of portaal maken het moeiteloos werken zonder hinderlijke drukreactiekrachten mogelijk .

Programmeerbare drukkracht.
Voor schroeftaken die verschillende drukkrachten vereisen binnen één schroefproces.

Uiteraard kan de DEPRAG Feed Module gecombineerd worden met een toevoersysteem van en een EC servo, EC schroevendraaier of pneumatische schroevendraaier met mechanische afslagkoppeling, lineaire statieven, positiecontrolestatieven, lineaire portalen en positiecontroleportalen. Eventueel uitgevoerd als een compleet uitgeruste workbench.

Wanneer kan een DEPRAG Feed Module toegepast worden:

Voor schroeven op een diepe schroefpositie.
Voor het verschroeven van moeren.

Als een gecontroleerde druk nodig is.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een Deprag Feed Module.