Speciale Trilvuller

Toepassingsvoorbeeld luchtmotor

Trilvuller extra groot

Buiten de Eacy Feed reeks heeft DEPRAG de mogelijkheden om met een trilvuller van 6 of 12 Liter schroeven en bouten toe te voeren tot en met een steellengte tot 130 mm. Deze specials zijn alleen voor een stationaire toepassing. De trilvullers op genomen in de tabellen zijn voor het toevoeren van schroeven en bouten. Voor een speciale trilvuller ingericht vooronderdelen anders dan schroeven of bouten neem dan contact met ons op.

In de tabellen vindt u wat er mogelijk is.

Trilvuller extra klein

Buiten de extra grote trilvullers heeft DEPRAG een hele kleine trilvuller voor schroefjes met een kopdiameter van maximaal 3 mm een steeldiameter van 0.6 tot 2 mm. de steellengte mag maximaal 8 mm lang zijn. Het vulvolume van dit zeer bescheiden trilvullertje is 0.05 liter. In de tabel zijn nog enkele specificaties opgenomen

In de tabellen vindt u wat er mogelijk is.

 

Eenvoudige aansturing en inbedrijfsname

DEPRAG-bandbunkers zijn uitgerust met een 24 Vdc-motor en reductor. Dit maakt het zeer eenvoudig om de bandbunker te besturen via een uitgang van een PLC . De motor kan ook handmatig worden geactiveerd via een geïntegreerde knop. Dit is een voordeel tijdens het bijvullen van de bandbunker, omdat de inhoud moeiteloos naar de uitloopgoot kan worden verplaatst.

Elk apparaat wordt geleverd met een uitgebreide documentatie, waarin de installatie en bediening van de bandbunker duidelijk worden beschreven.

De leverbare opties zijn:
Een verstelling van de hellinghoek van de uitloopgoot.
Een in hoogte verstelbare behuizingsstandaard met voet.
Evenals een sensor die de positie van de uitloopgoot aangeeft.

Speciale trilvullers

Gedetailleerde en technische specificaties van de bandbunkers vindt u in de product catalogus, deze zijn in het Duits of Engels (PDF-Formaat):